金時草とパクチーの和風サラダ

金時草とパクチーの和風サラダのレシピと作り方

金時草とパクチーの和風サラダ

材料:

– 金時草 100g
– パクチー 50g
– キュウリ 1本
– トマト 1個
– 鶏肉 100g
– ごま油 大さじ2
– 醤油 大さじ1
– おろし生姜 小さじ1/2
– 白ごま 適量

作り方:

1. 金時草とパクチーを洗って、食べやすい大きさに切る。
2. キュウリとトマトを切り、器に盛る。
3. 鶏肉を茹でて、ほぐし、器に盛る。
4. 切った金時草とパクチーを加え、よく混ぜる。
5. 別のボウルに、ごま油、醤油、おろし生姜を混ぜ、ドレッシングを作る。
6. ドレッシングをサラダにかけ、白ごまを散らす。

<英訳>

Title: Japanese-style Salad with Adzuki Bean Sprouts and Coriander

Ingredients:
– Adzuki bean sprouts: 100g
– Coriander: 50g
– 1 cucumber
– 1 tomato
– 100g chicken
– 2 tablespoons sesame oil
– 1 tablespoon soy sauce
– 1/2 teaspoon grated ginger
– Appropriate amount of white sesame seeds

Directions:
1. Wash and cut the adzuki bean sprouts and coriander into bite-sized pieces.
2. Cut the cucumber and tomato and place them in a bowl.
3. Boil the chicken, shred it, and place it in the bowl.
4. Add the cut adzuki bean sprouts and coriander to the bowl and mix well.
5. In a separate bowl, mix the sesame oil, soy sauce, and grated ginger to make the dressing.
6. Pour the dressing over the salad and sprinkle with white sesame seeds.

タイトルとURLをコピーしました